9. 2. 2011

Emma asks...LeSimple

Le Simple http://lesimple.sk/ je matkou dvoch detí,ktorá miluje svojho workoholika. Je známa svojím dokonalým štýlom a mnohí ju prezývajú ,,sexy mum". LeSimple je milá,vtipná a rozhovor s ňou bol pre mňa relaxom.

Čo ,,prinúti" matku dvoch detí založiť si blog?
Cez leto som premýšľala, čo ďalej, deti uz obidve v škôlke a tak môj muž(workoholik) navrhol blog. Taká realizácia z pohodlia domova. :)
Som v šoku,celý ten úspech máš vďaka workoholikovi? Wow!
On to iba tak nadhodil a ja som sa toho chytila! I keď som si zo začiatku nemyslela, že na to budem mať. Ale on ma veľmi podporuje.
Ako sa pôvodným povolaním zdravotná sestrička začne zaujímať o módu? Tkvelo to v tebe už odmalička ? Lebo súdiac podľa kníh o móde na fotkách módu aj ,,študuješ".
Odmalička vôbec, obliekala som čo mama nakázala, u nás to tak bolo. Ale pred materskou som pracovala ako merchandiser v Mangu, tak som sa začala pomaly orientovať, nakupovať časopisy, utvárať si vlastný štýl. :) A pohlcuje ma to stále viac!
Ani sa nečudujem,pracovať v Mangu muselo byť úžasné:) Takže chuť vykašľať sa na módu, obliecť si obyčajné rifle a tričko a mať všetko na háku u teba zatiaľ nehrozí?
Áno, tá práca ma veľmi bavila! Vykašľať sa na módu? V žiadnom prípade, práve som v najlepšom.
Ale veď tričko a rifle sú super!
Sú, práve to mám na sebe! Ale sú aj ľudia,ktorí,keď máš oblečené iba to,pokladajú za príliš jednoduché a potrebujú k tomu mať doplnky, bižu a pod. Lenže si neuvedomujú,že v lete to (hlavne mne) strašne vadí. :/
No ono záleží aj na tom, aké rifle a aké tričko. Ja mám napr. v lete rada boyfriend jeans trošku vyhrnuté, voľné tričko a veľké náušnice. To stačí!
Odkiaľ čerpáš inšpiráciu pre svoj outfit/fotky ?
U mňa na blogu toľko outfit fotiek nie je. Pozriem do skrine, oblečiem, workoholik vyhlási:,, NUDA!“ a ja sa prezliekam :) Niekedy. Ale odkedy mám blog, chcem stále nakupovať!
O tom mi ani nevrav,ja si pripadám už ako shopoholička !  Chodím a hľadám kúsky no a keď sú výpredaje, som nezastaviteľná !
Veď to! Doma už vyhlásil, že stačilo ! A hlavne už nemám miesto v skrini!
Workoholik je zároveň aj módnym poradcom?
Ó,áno,on si rád rýpne!
Navštevuješ second handy alebo dáš radšej prednosť ,,normálnym" obchodom ?
Secondhandy nenavštevujem,možno preto, že neviem o žiadnom mimoriadnom. Musím mať na sekáč náladu, chuť chytať každý kúsok.
Ktorého módneho návrhára najväčšmi obdivuješ a jeho kúsok by si MUSELA mať doma ?
Toho je viacej. Páči sa mi Chloé, pre ich jednoduché línie a jemné farby. Marc Jacobs, okrem toho, že je neuveriteľne sexy(áno,viem...) sa mi páčia všetky jeho línie, Marc Jacobs aj LV!
To telo!
Ale nejaký konkrétny kúsok nemám.
Máš dve dcérky-Dorotu a Terezku. Podľahli spolu s tebou móde a keď sa mamina fotí,musia aj ony? Vedieš ich k móde alebo to nechávaš na neskôr ?
Moje dievčatá sú v tomto úplne bláznivé. Každý deň stojíme pred skriňou a vykrikujeme po sebe! Oni chcú všetko ružové, fialové, trblietavé! Takže ja už nemám šancu, aspoň sa ich snažím jemne doladiť.
Ako jedna z blogerov si sa dostala do H&M showroomu. Aké to tam a pre teba bolo ?
Úchvatné, bola som nadšená, keď som dostala pozvanie! Do showroomu sme vstúpili hanblivo, ale nakoniec sme tam strávili dve hodiny, fotili, skúšali  a k tomu ta "výslužka“.No ako v raji!
Tvoj počet followers zo dňa na deň raketovo stúpa. Čo myslíš, čím ľudí tvoj blog zaujme ?
No neviem, či raketovo:) Dúfam, že sa ľuďom páči úprava môjho blogu, fotografie, prehľadnosť, celkom rôznorodý obsah.
Fotografie sú najviac! Určite naň sú pozitívne ohlasy,súdiac z komentov či z počtu followers. Stretla si sa však už aj s negatívnou kritikou ?
Predstav si, ešte nie. :)  Teda nemám zatiaľ žiadny negatívny komentár, neprišli mi ani škaredé maily a dúfam, že to tak zostane čo najdlhšie!
To ťa len môže utvrdiť v tom,že to,čo robíš, robíš skvelo!  Je niečo, čo by si blogovaním chcela dosiahnuť? Berieš to ako svoju záľubu alebo teraz už cítiš aj zodpovednosť voči svojím čitateľom,že sa na to nemôžeš len tak vykašľať a skončiť s blogovaním ?
Práve tie pozitívne ohlasy ma posúvajú dopredu! Tajne dúfam, že jedného dňa, možno o veľa, veľa mesiacov zdokonaľovania blogu (aj seba), si ma ktosi všimne a dostanem akúsi skvelú príležitosť. Pracovnú ? S blogom som len na začiatku, trávim pri počítači veľa času a veľmi ma to baví! Tak hádam to prinesie aj svoje ovocie.



LeSimple držím palce pri hľadaní si práce svojich snov a veľa úspechov nie len v svete blogovom,ale aj pracovnom a osobnom! Takisto jej aj ďakujem za rozhovor,bolo to skvelé. 


Emma  

17 komentárov:

  1. skvelé otázky...aj odpovede!!! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. le simple je dokonalá! děsně ji miluji maminu jednu!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ano ano, je to baba jedna sikovna :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. skvely rozhovor, jsi sikovna!
    Le simple JE sexy mamina!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skvely rozhovor! Konecne poriadne otazky a nie klise typu preco blogujes, co chces povedat svetu a ktore blogerky mas rada a dost:D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ešte by sme si mali skontrolovať tituly kníh, či sa náhodou nezhodujú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. skvělý rozhovor!! Obě jste mi velice sympatické!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ďakujem Vám za pozitívne komentáre, dávate mi dôvod pokračovať. :*

    OdpovedaťOdstrániť
  9. supr rozhovor a super rozhodnutí založit blog ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. superskyyyy rozhovor. chvalim chvalim ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. straaašne sa mi páči rozhovor! :) naozaj ma to zaujalo...Ďakujem za neho! :)

    OdpovedaťOdstrániť