22. 2. 2011

Shoemanic

Predchádzajúci týždeň nedokážem nazvať nijak inak ako nákupný! Nakupovala som ,dostávala darčeky(pritom som nemala žiadny sviatok,ale jednoducho sú ľudia,ktorí ma chcú potešiť) a všetkým sa pochválim v najbližších postoch. Momentálne si však zháňam nové topánky. Začínam sa báť o svoje bankové konto a o svoju budúcnosť,pretože ak to takto pôjde ďalej, do kín sa dostane film Spoveď nákupnej maniačky 2 a to so mnou v hlavnej úlohe.
Moja peňaženka nepraská vo švíkoch (bože,prečo?) a topánky ako Louboutin, Blahnik, Jimmy Choo sú (zatiaľ) mojím nesplneným snom a tak mi musí postačiť aj niečo také ako je Humanic. Je to môj obľúbený obchod,kde majú naozaj pekné topánky, ale nie vždy je to .. no...podľa môjho gusta. Aký názor máte na Humanic a všeobecne-slovenské obchody s obuvou? Páči sa vám výber? Objednávate si obuv z internetu?
Teším sa na komentáre.
Have a nice week, my readings! 
Čoskoro sa ozvem.
EMMA






Tieto som si zamilovala!

10 komentárov:

  1. v Humanicu majú super topánky .)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie ktore si si zamilovala som ja pri minulom prechadzani obchodom vychvaloval a vnucoval kamaratke! :D nahoda :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja humanic až tak nemám rada, ale občas tam majú fakt skvelé kúsky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. milujem Humanic,tu v Rakusku je obrovsky...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Obuv z internetu veľmi nie,čo ak bude zlé číslo.Tričká sa využiť dajú,ale boty?Ja nakupujem tiež v Humanicu a aj v Johnovi Garfieldovi.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. kokos tieposledne su bozske.. su z humanicu? :) nie nie ! stop! radsej mi to nehovorte lebo ich zajtra mam v skrini !

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všetkým vám ďakujem za komentáre,ani neviete ako veľmi ma to teší!! :)
    Katka- takáto investícia sa ti oplatí,veď sú tak kráááásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. V každém obchodě se dá najít kvalita i šmejd. U mě je Humanic synonymem šmejdu z plastu z Asie. Samozřejmě, najdeš tam občas i boty z Turecka a to kožené... Nelíbí se mi však cenová politika. Rozhodně nejsou kvalitně ušité, nýbrž většinou lepené. Podrážka je šlupka, ze které bolí noha, klouže a nejlepší je ji podrazit hned po koupení. Ceny nejsou ekvivalentní kvalitě, ale chápu, každý musí platim nájem, zaměstnance atd...

    Kdepak obuv v Čechách (i když se dají občas najít dobré boty). Je lepší si přidat a koupit lepší pár bot přes internet. Na boty jsem pes...

    OdpovedaťOdstrániť