4. 5. 2011

Post o postoch

V poslednom čase to tu trochu zanedbávam, ospravedlňujem sa, a je mi trápne sa stále vyhovárať na učenie, ale! Keď sa neučm,tak sa venujem ľuďom,ktorí sú pre mňa dôležití a netrápia ma teda žiadne výčitky svedomia! Ale aby som nebola neslušná, tak vám patrí jedno veľké PREPÁČ (sľubujem, že od piatku budem prispievať častejšie!) Fotky nestíham fotiť, posty nestíham písať, ale za to čítam iné blogy. Nedalo mi nespomenúť jeden úžasný článok od Mirabelle, nájdete ho tu. Prečo sa o ňom zmieňujem? Lebo je to podľa mňa zatiaľ najlepší článok o tom, ako ľudia vnímajú nás blogerov. Prečo sme narcistickí? Prečo si lámeme hlavu nad tým, čo si o nás nejaký primitív myslí? Mňa osobne tento článok povzbudil a ešte viac zflegmatizoval( ak sa to ešte dá).

Poteším však aj módne fanatičky - kritický Véroniquin jazyk (tu!) sa pustil na špacír a komplexne zhodnotil BMD. Síce som tam nebola, ale keď som videla fotografie na Majkinom blogu, veľmi ma prekvapilo, že blogeri sedeli vzadu. A to sa Slovensko považuje za vyspelú krajinu ... Pobavili sme sa?!

A na záver: Tí, ktorí držali palce Andy, sa môžu tešiť! Andy vyhrala a stáva sa tak MANGO IT GIRL. Som zvedavá a teším sa na spoluprácu Manga s ňou. I keď mi je ľúto, že to nevyhrala moja favoritka, nie som až taká zlá a preto Congratulations, Andy!
EMMA
Zn. Shopoholic


7 komentárov:

  1. Ja som smutná, že nevyhrala Denni, Andy moc nemám rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Andy je krásná :) A je fajn si přečíst, co píší jiní blogeři, zase mám co číst! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som bola uplne prekvapena ze to nevyhrala Chiara aj ked si myslim, ze tie peniaze Chiara nepotrebuje takze som velmi rada ze vyhrala Andy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zajímavý článek. Přestože se v tomhle světě pohybuju opravdu chviličku, už jsem stihla takové nehezké komentáře zazanamenat.. Bohužel, všechno má svoje příznivce i odpůrce, vždycky budou dvě strany věci.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. škoda, chcela som, aby vyhrala Chiara... a dík za tip na článok od Mirabelle- fakt dobrý!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Keby si sa dozvedela co odpisala mne jedna krava ktora organizuje prehliadku lydii eckhard.. tak najprv ma pozvali a potom mi jedna krava napisala ze nemozem prist lebo ze valstne nemaju dost miest pre novinarov a ze teda uprednostnia len tych velkych .. vtedy ma skoro drblo zo stolicky.. a ze vyspela krajina! ha

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Podla mna, co sa tyka mango it girl, tak to bola vojna len medzi chiarou a andy, ostatne veľmii nemali sancu :D ja som hlasovala za Andy, takze sa tesim :)

    OdpovedaťOdstrániť