9. 7. 2011

Bezstarostná ľahkosť bytia

Občas mám pocit, že som iná ako ostatní blogeri. Teda,aby ste mi rozumeli..nie je to pocit, ale FAKT. Nepočúvam staré hity od legendárnych spevákov, žiarim šťastím a radosťou,  keď mám v playliste Moju Reč a páči sa mi aj Technotronic Flow. Pesnička, nie interprét. Iná v tom,že na koncertoch stojím pod pódiom a Sucker Punch, či Nápoj omamný od há jedna šesť vám odrecitujem odpredu aj odzadu, lebo naň mám  najlepšie spomienky, keď sme na plaveckom počúvali len tie songice a o pol tretej nadránom sme v stave opitosti kývali hlavami do rytmu. Vždy som obdivovala breakdance, krasokorčuľovanie a balet. Nesmejte sa kombinácii, páči sa mi /takmer/ všetko. Páči sa mi skate style u chlapcov, bikeri a skejťáci, ale najbezpečnejšie sa cítim v objatí chlapca, ktorý má bicepsy, tricepsy a tak dále. Ten môj ich má.
Zdvíham palec hore na modré saká, ktoré nosí aj najväčší seriálový ,,parchant" Chuck Bass. Kedy ich objavia aj muži na Slovensku?
A potom som iná ako ostatní ľudia. Mám 19 a ešte stále neviem, či chcem byť psychologičkou, právničkou, stylistkou,  architetkou, bytovou dizajnérkou, spisovateľkou, módnou redaktorkou...
Viem len,že chcem písať, čítať, vlastniť antikvariát,mať obrovský šatník a husté ryšavé vlasy.
Ešte stále si prečítam Bravo Girl!, ktoré občas neter kúpi a spoločne si robíme testy, ktoré napísala redaktorka, ktorá o ľudskej psychike nemá pravdepodobne ani poňatia. Ale čo. Baví ma to.
Potom mám neustále studené ruky, nohy a to nie som z klonu Cullenových, mrznem,keď je vonku 26°, lebo k prežitiu potrebujem teploty nad 30°+.. Občas si prečítam celú sériu Denník princeznej či Twlight ságu. Len tak. Lebo potrebujem vypnúť od reality a trochu si oddýchnuť.
Ešte včera som to tu chcela celé zabaliť. Dnes viem, že nebalím. Vybaľujem. Pokračujem. Môžte sa tešiť alebo plakať. Pár vecí tu zmením, posty budú snáď kvalitnejšie. Celý blog prejde úpravou. Isté predstavy už mám,len to celé zrealizovať. /Pomôže mi niekto?! Som analfabet, čo sa týka blogger.com/ Ale stále to budem ja. Viete, ničili ma pochybnosti. O sebe samej. O tom,že nemám vkus a že nepatrím do tohto sveta. A potom som si povedala:,, Prečo skončiť s tým, čo mám rada?" Len som pri písaní postov nebola uvoľnená. Stále som si dávala pozor na to, čo píšem, či sa to bude niekomu páčiť, či ma za to niekto zvozí..A preto to odteraz budem robiť po svojom. Nie je to predsa práca. Je to zábava. Že som si to uvedomila až teraz!

P.S. Prednedávnom som si kúpila tieto skvelé "plátenky". Pásikavé. Keď už mám chodenia na podpätkoch po celom dni po krk, sú mojou záchranou. A nie len vtedy. Hodia sa skvele k jednoduchému, ležérnemu štýlu, ktorý v poslednej dobe preferujem.

12 komentárov:

  1. och, toto si krásne vystihla! :)
    ja som na tom v poslednej dobe podobne, mám pocit, že vôbec nemá zmysel toto robiť, keď vidím tie návštevnosti a počty komentárov - ako keby som blogovala len dva týždne ...
    ale som rada, že ty pokračuješ, tvoj blog je moc ľúbivý na to aby si to zabalila :) :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tlieskam.... poznám tieto pocity... a ak ty si iná....tak ja som iná na druhú :))

    http://lavendergrove.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. moc krásne ...ku podivu sa mi páčia blogy obyčajných ľudí ktorý si denne nekupuju plno hlúpostí čo nevyužijú viac ako jeden x...nie že by som to odsudzovala ...sledujem ich aj ja ale viac mám rada veci obyčajné a realitu dní čo plynú ...
    sledujem veľa takých blogou no vôbec nemám čas na to komentovať všetky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa tiež veľmi páči tvoj blog :)i keď nie vždy všetko komentujem. Už sa teším na deň, keď sa aj ja posuniem z mojej "denníkovej" pochmúrnejšej formy niekam inam...raz :)
    Tebe želám veľa chuti do ďalšieho písania.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Technotronic Flow-to môžem :D hlavne v refréne je Rytmus bombový.síce ho nemusím,ale v takých polohách sa mi páči :P
    My sme si veľmi podobné!Mám rada Twilight,hlavne knihy!Obrovský šatník chcem mať aj ja :)
    s povolaním som si v poslednom čase som si tiež neni istá v povolaní :Da tie teploty?mne je teplo len keď je 35 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky jsem jiná, nesnáším staré písničky, líbí se mi Technotronic flow, i když Rytmuse nesnáším, a tak dále. Studené ruce a nohy mám taky pořád, ale teploty do 25°C mi nevadí, právě jak už je víc než 30°C a já nejsem u vody, tak umírám horkem. Jsem divná :D A no a co že ti je 19 a ještě nevíš, co chceš dělat, to ví málokdo.. Chci vidět sebe za 2 roky :)
    Ty plátěnky jsou fakt skvělé, taky chci nějaké takové, k jednoduchým outiftům jako stvořené :)
    Přeju hodně chuti do dalšího blogování, rozhodně nekonči!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Emma, len neprestávaj :) ja tvoj blog sledujem už dlhšie a stále sa mi rovnako páči, teším sa na nové posty ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Koukám, že je na tom někdo podobně jako já :)
    Je mi 22 a taky občas čtu "Bravíčko" se svojí patnáctiletou neteří, nevím čím chci být a moje ruce jsou ledové i když je těch 30 stupňů :D
    Sice miluji staré hity (jako jsou The Beatles, Queen, Johnny Cash apod.) ale nepohrdnu ani muzikou novější. A co se týče kluků..mluvíš mi z duše :)
    Sleduji tvůj blog, protože mám ráda lidi, kteří nejdou s davem jako ovce.. Jsi jedinečná, jen tak dál :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. V poslednom čase má veľa blogerov pochybnosti o sebe, už je to ako epidémia. :D
    Som rada, že si sa z nej veľmi rýchlo vyliečila. :D
    Obľúbenosť blogu a celkovo blogera nezávisí od toho čo počúva a aké má názory, takže sa neboj byť úprimná. :)
    Neznášam Technotronic flow aj H16, ale to neznamená, že ťa budem odsudzovať a prestanem sledovať tvoj blog. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jsi skvělá!moc se mi líbí to, co jsi napsala :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. teším sa, že si sa rozhodla pokračovať ďalej :) veď to má byť celé o Tebe a nie o tom, či sa niekomu zapáči to, čo napíšeš :)
    a btw, studené ruky a nohy mám tiež, stále :)
    a myslím, že v 19tke vedieť presne to, čo v živote chceš robiť je dosť ťažké :) to sa podľa mňa vykryštalizuje až počas výšky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. emma, ja zatiaľ nemám ani jedného followera a napriek tomu žiadne pochmúrne myšlienky nemám :)
    tvoj blog je super a s technotronic flow aj h16 sme na tom podobne :)

    OdpovedaťOdstrániť