4. 8. 2011

Modrá stena, zelený vypínač.

Pred pár minútami som dočítala knihu od Emíre Khidayer: Arabský svet, iná planéta? Od istého času ma zaujíma kultúra iných krajín, ich zvyky, abnormálnosti. Zvlášť zvyky arabských krajín,kde je tých zvykov požehnane. Túto knihu vrelo odporúčam! /Je aj vynikajúcim sprievodcom na dovolenke, ak cestujete do turistickej destinácie akou je Egypt/.
Plus! Dávam do pozornosti aj môj nový prsteň, ktorý mi kúpila neter z dovolenky, vraj :,,Tebe prstene pristanú a sú tvoje najobľúbenejšie!" Áno, človek žije z maličkostí.


Donedávna som mala doma iba vzorky rúžov, ktoré som si objednávala  z katalógov. Keďže som donedávna bola v tom, že mne rúže sýtych, krikľavejších farieb nepristanú, pretože dosť stenšujú už aj tak moje úzke pery, na začiatok som vyskúšala tento. Je značky CATRICE, odtieň Frozen Rose a je vynikajúci! Som s ním maximálne spokojná a časom si kúpim aj jeho tmavší odtieň. A ešte jeden inej farby. Lebo majú taký krásny výber!
Plus! Patrikov zelený vypínač na modrej stene ma fascinoval natoľko, že mi nedalo nezaostriť naň.



Moje sny o novej izbe sa pomaly stávajú skutočnosťou a ja mám už vybratý aj nábytok. ALE! Horšie je to už s vyberaním farby interiéru. Strašne som chcela tmavofialovú, ale tejto farby sa, ak mám byť úprimná, dosť bojím. Ružová síce nepatrí medzi moje naj farby, ale pokojne ju znesiem, len mi príde trošičku infantilná. Má však blahodarné účinky a v človeku zmierňuje fóbie a to by som ja, prosím pekne potrebovala. Moja paranoja už prekonáva hranice a aj preto nie som schopná spať v miestnosti,kde je pavúk. Napríklad. A ako poznamenal jeden môj kamarát: ,,Ty nemáš arachnofóbiu, ale arachnomaximegafóbiu". Tak. To hovorí za všetko.
Plus! Týmto som Vás chcela poprosiť o pomoc pri výbere farby na stenu. Nemusí to byť len farba zo vzoriek, ktoré vidíte na fotografii, ocením aj vaše typy.

12 komentárov:

  1. Prsteň je veľmi krásny!
    Farba?Keby z tých čo sú na obrázku tam rozhodne vzorkovník úplne naľavo,druhá od vrchu :) Keby nie,tak by som radšej zvolila farbu,na ktorej nebude vidieť každý odtlačok či šmuha :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ta knížka vypadá opravdu zajímavě a ten prsýnek je krásný:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásny rúž a tá kniha vyzerá zaujímavo,asi skočím do knižnice :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tmavšia sivá alebo tmavšia hnedá? ja som chcela takú čokoládovú, ale napokon mám niečo na štýl latte a som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kamoška si dala teraz fialovú izbu, a príde mi to dosť chladné takže by som ti radila dať si nejakú peknú ružovú, mne sa páči ten prvý odtieň sprava alebo nejakú peknú zelenú, tá tiež ukľudňuje ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tiez som si kupila ruz cartrice a som uplne spokojna :))

    http://randomgirl22.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja mam doma svetlofialovu, a spi sa mi v takej izbe vynikajuco. pred dvomi rokmi som mala oranzovu so zltou, ale skor mi vyhovuje ta svetlofialova :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já chci taky rtěnku od Catrice,ale nemůžu ji nikdy sehnat,bohužel.
    Zvu tě ke mě na Giveaway :)!
    http://kockandy.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já mám pokoj takový jako je na vzorníku vedle žlutého, ten nejtmavší růžový ostín. A pořád se mi líbí. Uklidňuje! :D
    Doporučuji!

    marcuna.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. o tej knizke sa rozpravali tento tyzden v Telerane:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja mam v obývačke farbu z listy uplne nalavo celkom hore, taku fialovo sivu.Mam len jednu stenu, ostatne su biele. Cez den je modrofialova, vecer je sivomodra az sivofialova. Vyzera to pekne :)Hodi sa ku tmavosivemu gaucu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. rozhodně nějakou fialovou, světlejší...ta vypadá úžasně na stěnách :)
    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť