28. 11. 2011

AB Cosmetics

Sľúbila som Vám príspevok o pleťovej kozmetike,tak tu je.:) Chcela som sa s Vami podeliť o moje skúsenosti s kozmetikou značky AB, ktorá je vhodná pre problematickú a mastnú pleť. Mojím najkritickejším miestom na tvári je nos. Kým som nezačala používať túto kozmetiku, nepoužívala som ani make-up,keďže žiadny nebol pre moju pleť vhodný a aj po použití zmatňujúceho make-upu sa mi pleť leskla. Takže dievčatá, ktoré majú podobný resp. ten istý problém, čítajte ďalej.



1. Prvým krokom na očistenie pleti je použitie Hĺbkovo čistiacej peny, ktorá (čo už vyplýva z názvu) hĺbkovo vyčistí póry, zbaví pleť nadbytočnej mastnoty, make-upu a iných nečistôt. Navyše upokojuje citlivú a podráždenú pleť.
Táto pena tvorí základ z celej sady, navyše osvieží pleť a sťahuje póry.

2. Po použití peny nasleduje na rad Pleťová voda s gáfrom, ktorá má dezinfekčné účinky, zabraňuje vzniku dezinfekcií, odstraňuje nečistoty. Pre mňa osobne  bola navyše osviežujúca a dodala mi pocit čistej pleti.

3. Posledným krokom na zahájenie čistenia pleti je Zmatňujúci pleťový krém. Uvítala som jeho dokonalú schopnosť zbaviť pleť nežiadúceho lesku, takisto aj zabrániť tvorbe kožného mazu a nedokonalostí. Z čoho som bola milo prekvapená bolo, že jeho účinky pretrvávali počas celého dňa.

Musím však podotknúť, že túto kozmetiku som používala už veľmi dlho, v dôsledku čoho mám teraz pleť vysušenú a ktorá sa mi nepríjemne lúpe,čo sa mi predtým nestávalo.. Preto som sa rozhodla vyskúšať kozmetiku z radu Essence, uvidím, ako na ňu moja pleť zareaguje, preto očakávajte ďalšiu recenziu. :)

Každopádne som rada, že som vyskúšala túto kozmetiku, pretože mi dosť pomohla, takže ju naozaj odporúčam. Nakoniec, nemusí sa každému stať to, čo mne, predsa len má každý inú pleť. :) 


Máte aj  Vy svoju obľúbenú značku kozmetiky na ktorú nedáte dopustiť ? 

2 komentáre:

  1. Moja je detske bupi mydlo a krem skinoren:)
    Inak ak si sa este nezapojila pozyvam ta k sebe na giveaway kde sa hra o tasku plnu darcekov, zapojit sa mozes tu:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/11/second-international-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no, možno skúsim, ja používam krémik od biodermy na mastnú a aknóznu pleť, ale bohužial to žiadny zázrak nieje, aj tak sa stále lesknem a podobne...

    http://ministrawberrygirl.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť