5. 11. 2010

Prvý príspevok :)

Mal to byť blog o móde. Taký, akých sú stovky. Bude? Nebude? Bude. Len s občasným odbočením a oddýchnutím si od módy poriešim aj iné veci. Ako napr. zdokumentovanie vecí, ktoré ma robia šťastnou. :) Ako dnes. Sedím doma a cez okno sa dívam na oblohu. Okno do rozprávky. :) Aj tak by sa dala nazvať dnešná obloha pri západe slnka. Ako z rozprávky. Pri pohľade na ňu ma prešli všetky chmáry, opadol zo mňa stres a uvedomila som si, že aj s nekvalitným fotoaparátom sa dajú urobiť krásne snímky, ak pred sebou máte krásny/nádherný/fantastický/neuveriteľný objekt. Veď posúďte samy. :)

Do vôd blogerov som vplávala neskúsená. Ale ja mám chuť učiť sa nové veci, takže dúfam, že mi tento blog niečo dá. Držte palce. :) 

Emma 

7 komentárov:

  1. Ahoj nova blogerka. Palce drzim, vyzera to slubne! Ja som tiez pred casom nafotila niekolko fotiek z prirody mobilom a nikto mi neveril, ze obrazky su fotene nekvalitnym fotakom a neupravovane. Bohuzial mala som to na starom blogu, ktory je zruseny a teraz uz vediem novy, inak by som ti ukazala moje :)
    Nadherny snimok!
    Tesim sa na dalsie prispevky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem, slečna Napoleonová :) Priznám sa, že keď som vdiela prvý komentár, bola som šťastnejšia ako najšťastnejšia. :)
    Škoda tých fotiek :( Snáď ešte budeš mať príležitosť niečo krásne nafotiť a ukázať mi to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj ja som len teraz začala s blogovaním,takže good luck baby ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. thank u, Biyu :)Aj tebe veľa šťastia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. drzim prsty aj tie na nohach :) ja sa tiez pohravam s touto myslienkou ale moja dvojrocna dcera mi zatial nechce dovolit najst si cas :) tak sa drz a urcite sem zavitam znova
    Katarina

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Katka - ďakujeem za podporu a prajem ti veľa šťastia pri hľadaní si času. :) Určite si ho nájdeš! A určite sa mi ozvi,rada sa pozriem na Tvoj blog. :)

    OdpovedaťOdstrániť