25. 2. 2011

Interview asks...Véronique

Pravdupovediac,čakala som sarkasticé, drzé odpovede. Aká som len bola milo prekvapená,keď sa z Véronique vykľula super baba a rozhovor som si užila. O vášnivej zberateľke náušníc a o tom,že móda nevyzerá dobre len na modelkách S veľkosti Vás presvedčí v nasledujúcom interview.


Si dôkazom toho,že móda nevyzerá krásne len na dievčatách s veľkosťou S. Napriek tomu,nebála si sa založiť si blog s obavou,že ťa skritizujú?
Skôr som dúfala, že aj dievčatá, ktoré veľkosť S nemajú pochopia, že nemusia vyzerať ako posledná škrata. Baby, ktoré nespadajú do "normálu" (ktorý teda určite normálny nie je, keď odsudzuje "väčších" ľudí) si väčšinou myslia, že nemôžu byť štýlové alebo pekne oblečené. Je to však poväčšinou iba výhovorka, lebo sa im nechce hľadať a tak radšej doma horekujú. Každá žena sa dnes môže dobre obliecť!
Dokonca aj značkovo,keďže sa už KONEČNE začali vyrábať veľkosti 38+. Napríklad také H&M za to zbožňujem opäť raz o niečo viac. :)Ako by si charakterizovala svoj vlastný štýl ?
Veľmi jednoducho. Všetky moje základné kúsky sú väčšinou úplne jednoduché a potom to dotváram doplnkami, ktoré zbožňujem! Minule som narátala 46 párov náušníc :) Ale je pravda, že keď je chuť na niečo extravagantné, tak prečo nie. Ako napríklad čelenka s legom.
:-O 46? Pani najväčšia!:) Čelenku s logom chválim. Takisto aj šaty "Lanván a lá Véronique“. Tvoje malé DIY. Často takto tvoríš?
Ani nie, lebo teraz nemám moc času. Veľa učenia a snažim sa, aby blog žil. Ale keď to na mňa príde tak potom vkuse aj niekoľko hodín.


                                      ,, Negatívne komentáre ma
                           naučili nebrať si všetko 
                                       k srdcu." 

Čo pre teba znamená móda ?
Je to klišé, ale spôsob sebavyjadrenia. Považujem za úžasné, že každý deň môžem svojím oblečením niečo povedať. A tiež je to umenie. Pre mňa presne také isté ako obrazy či sochy. Ak niekto videl čo i len jednu prehliadku Alexandra McQueena tak mi dá za pravdu.
Alexander McQueen bude móde chýbať.Veľmi! Podľa môjho názoru on bol najviac svojský. On povýšil každou svojou kolekciou módu na umenie. Takže s tvojím názorom sa stotožňujem. :) Keď sme už pri tom,vlastníš nejaký hriešne drahý značkový kúsok?
Hriešne drahé nie, lebo na prvú hriešne drahú vec, ktorú budem vlastniť si chcem zarobiť sama. Chcem mať ten pocit, že som to dokázala a že nie som od nikoho závislá.
Prejdime od návrhára našich sŕdc späť na Slovensko. Second handy-tu bežne nakupujú mnohé blogerky aj neblogerky. Navštevuješ ich aj Ty?
Nie, pretože napriek dlhému hľadaniu som nenašla nijaký, v ktorom by boli schopné veci.
Na to treba mať asi šťastie. :) Čo slovenská móda? Kritizuješ,chváliš?
Napísala som o tom dva články, jeden negatívny, jeden pozitívny. Fakt, že na Slovensku sa množia pekne a štýlovo oblečení ľudia je síce super, ale stále tu je čo vylepšovať. Slovenky sú nádherné, preto sa mi rozum zastavuje nad tým ako sa niektoré dokážu dogabať. Je to smutné.
Išla si do blogovania aj z dôvodu zmeniť to? Otvoriť ľuďom oči, inšpirovať ich?
Dúfam v to. Nepovažujem sa za nejakú trendsetterku ani ňou nie som, ale možno sa niekomu mojimi článkami otvoria oči. Inšpirovať môžu iné blogerky a blogeri.

                                 ,,Keď som bola mladšia,  
                        bola som prototypom škaredej Betty." 

Viedeň, Rhodos, Miláno, Praha... Cestuješ rada ? Čerpáš aj na cestách resp. výletoch inšpiráciu a oči máš vždy otvorené ?
Milujem cestovanie! S jedným mojim super kamarátom Jakubom sme toho už veľa pochodili a veľmi ma takéto výlety bavia. A áno inšpirácia je všade. Nemať oči otvorené by bol hriech :)
Koho by to nebavilo! :) Názvy postov=názvy pesničiek. Je aj hudba tou vecou,ktorá ťa inšpiruje?
Určite. Mám takú malú úchylku - dám si do uší iPod, chodím po svojej izbe a predstavujem si aký outfit by sa hodil k akej pesničke. Minule som sa dokázala zastaviť po dva a pol hodinách!
Týka sa to len outfitov alebo aj líčenia ? Pýtam sa preto,pretože sa veľmi krásne líčiš. V jednom poste si dokonca líčila svoju kamošku. Vyzerá to profesionálne! Odkukávaš to z videí na Youtube alebo študuješ v nejakom odbore ?
Ďakujem :) Pravdou je, že keď som bola mladšia, bola som prototyp Škaredej Bety a raz som si povedala "okej, toto je fakt už trochu moc" a začala som na sebe skúšať čo vyzerá dobre. Tak som sa prepracovala až do fázy, v ktorej som teraz, že ma to neskutočne napĺňa. Považujem za úžasné, že žena sa chvíľu pohrá s farbičkami a je ešte krajšai ako bola!
Presne tak, líčidlami sa tvár mení! Obdivujem prácu maskérov,tí dokážu urobiť fakt krásne veci!:) To, čo ťa napĺňa,ťa však môže aj raniť. Na Stajl.sk ťa skritizovali za niektoré tvoje názory. Čelíš negatívnej kritike. Berieš si to všetko k srdcu a snažíš sa zmeniť alebo ostávaš taká,aká si, ideš si po svojom a držíš sa vlastného názoru?
Presne takéto komentáre ma naučili nebrať si všetko k srdcu. Som už trochu obrnenejšia aj keď raní to vždy. A ešte jedna vec - kvôli anonymom sa určite meniť nebudem!
Nie každý dokáže úspech druhých prehltnúť. Vidíš módu vo svojom živote aj o niekoľko rokov? Čomu sa chceš venovať?
Áno, niekde v diaľke mi tam kýva :) Dúfam, že áno. Chcela by som ísť na žurnalistiku alebo masmediálnu komunikáciu, ale rada by som to skĺbila aj s módou. Či už o nej písať alebo robiť vizáže poprípade stylingy.
Dievča,ty máš moju dušu,moje sny! :D Tiež si dávam prihlášku na žurnalistiku a chcem to skĺbiť s módou. Každopádne,budem tebe i sebe držať palce,aby ti to vyšlo. :) 
Ďakujem za rozhovor! 

EMMA 
Zn. Shopoholic 

6 komentárov:

  1. Ďakujem krásne za možnosť :)
    Môj prvý rozhovor, juchú! :)
    Raz z teba (z nás?) niečo bude! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z nás, jednoznačne! som rada,že som mala možnosť ťa ako prvá vyspovedať ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento rozhovor mal urcitu charizmu. mozno preto ze mi je sympaticke ze vo fashion blogoch a celkovo v mode dostavaju svoje miesto uz aj dievcata s oblinkami. Ja musim povedat ze vela veci vyzera na oblinkovych lepsie ako na chudych babach. Je to vsetko o tom co z cloveka vyzaruje a ako sa sam citi a lubi. A potom je uplne jedno ake cislo tricka nosi.

    xoxo

    www.lemdem.blogspot.com
    www.mykreativci.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Emma chválim ťa za pracovanie článku- tie Veronikine výroky pomedzi článok, veľmi dobré.
    A pekné fotky si vybrala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělý rozhovor. Líbí se mi, že jsou tam i fotky. Véronique a její blog mám moc ráda. Je to kráska se skvělým stylem. :)

    OdpovedaťOdstrániť