23. 2. 2011

Nejkrásnějším kouskem ve vašem šatníku, je vaše vlastní osobnost.

Občas mám pocit,že som zlá. Zlý človek. Povrchný. Pretože pocit eufórie vo mne vzbudzuje kúpa niečoho pekného. Niečoho, čo zapadne do môjho šatníka ako chýbajúci kúsok puzzle. Iste, som šťastná,keď všetko klape ako má. Keď všetko vychádza a starosti,problémy mi nezaťažujú život.
O móde sa vraví,že je povrchná. Iste,že je. Vnímame len tú krásu, farbu, dizajn, štýl. To,k čomu budeme danú vec nosiť. Nevidíme, aká práca je za naším kúskom. Že ju možno šili ženy v Číne,ktoré jediné tričko musia ušiť za 3 minúty. ( Nič v zlom,ale tričko takej kvality stojí za viete čo) a blá blá blá.
Potom si však uvedomím,že vlastne prečo sa tým zaťažujem? Som sebecká (až príliš) a preto dám tieto svoje chmúrne myšlienky bokom a kašlem na to.
A tak sa teším z môjho nového kabátiku. Trenčkotu,lepšie napísané. Opäť sa teším na JAR (príď,príď,príď!) o kusisko viac. A som šťastná kvôli trenčkotu,som šťastná,lebo som si urobila radosť a ten pocit mi už nikto nevezme.  Aj keď vravia,že je móda povrchná...nech! Ja som si na tento ,,povrchný módny svet" zvykla a bolo mi predurčené večné zatratenie v nej.

Aký máte názor na módu Vy? Stotožňujete sa z jej prívlastkom POVRCHNÁ?? Píšte, zaujíma ma to.
EMMA 
Zn. Shopoholic











5 komentárov:

  1. Emmka :) vyzeráš krásne!
    móda povrchná je ... všetko čo je NA niečom je povrchné ... a to, že sa nesnažíme nájsť liek na rakovinu snáď z nás nerobí hlupákov ... nemám rada takéto názory :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podľa mňa je móda povrchná len z určitého uhla.
    Mcc ti to sekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ze jsi povrchni? A co? Alespon jsi pekna. A verim, ze povrchnost je jen jedna z mnoha vlastnosti a kdyz se sejde v jednom cloveku s originalitou, intelektem a charismatem, neni to vubec vlastnost spatna! A ja jsem taky povrchni! A tyky shopaholicka! Ach jo... doufam, ze budu mit tenhle mesic na najem, protoze jsem si poridila uzasny zeleny trenckot...... ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten trenčkot sa mi strašne páči, odkiaľ je a koľko stál ak môžem vedieť ? ;)

    mysunnybubble.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No určite povrchná je, ale zasa mnoho veci je povrchných a táto aspoň neubližuje ludom na vokol, ale je pastvou pre oci tak na co tolke trapenie :)

    OdpovedaťOdstrániť