6. 6. 2011

Must-have?

V poslednom čas som si  všimla, že plátené tašky prežívajú svoj boom. Sú praktické, must-have, akejkoľvej farby. Žlté, zelené, biele, červené, oranžové, s nápisom, bez nápisu. Ja mám tie svoje už nejaký ten rôčik, nosila som ich do školy, boli na nezaplatenie, keď som musela vláčiť kopu učebníc zo sebou. A čo Vy a tento must-have? Hot or not?

The last time I noticed that the canvas bags are experiencing its boom. They are practical, must-have, any area of just any color. Yellow, green, white, red, orange, with the inscription, no inscription. I have those already their was few years ago, I wore them to school, have been priceless, when I had to tote a lot of books from them. And what about you and this must-have? Hot or not? 




10 komentárov:

  1. ja tie tašky zbožňujem si jednoducho užasné

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sú skvelé!mám ich veľmi rada ! dajú sa nmosiť na kupálisko,na nákupy a prosto všade

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hot, jednu nosím tiež do školy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. plátené hej, ale nie s takýmito nápismi:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jo, sice mám jenom jednu a jednu adidasku, která není zrovns plátěná, ale plánuju si jich pořídit víc, jsou skvělé! A líbí se mi, jak ti ladí peněženka s tou zelenou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekné su :) ale súhlasím s Foly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. plátené tašky sú najlepšie ! nosím teraz do školy jednu z H&M a mám ešte z Lindex a pár z H&M sú super, hlavne na leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. hm, no neviem, mňa tento "trend" veľmi neoslovil :) maximálne tak na nákup so sebou alebo na kupko, ale inak sa mi asi nepáčia :)

    OdpovedaťOdstrániť