22. 9. 2011

Gold, gold, gold...

Dnes bolo ešte teplo,čo mi dovolilo vytiahnuť tieto najskvelejšie šaty.. Zvolila som si k nim zlaté doplnky v podobe prsteňov, náušníc /ktoré však na foto bohužiaľ nevidno/, svoje najnovšie a hneď k srdcu prirastené Ray Ban a červené náramky. Tie slúžia na to,aby mi ,,nespadlo z očí". Spočiatku som na takéto povery neverila,ale keď mi raz prišlo tak zle,až som si myslela,že odbila moja posledná hodina, a to som v ten deň nejedla nič,čo by mi sadlo na žalúdok,pila som veľa tekutín t.j.voda+zelený čaj,odpočívala...skrátka,presvedčila som sa o tom,až keď mi mamka pripravila nejaké bylinky, a ja som sa zázračne uzdravila, moja poverčivosť vzrástla. Odvtedy červené šnúrky nosím a zle mi ešte nebolo. No na druhej strane...ak v niečo skutočne veríte,stane sa to. Ako ste na tom Vy? Veríte takýmto veciam?


What I wear:
 rings-H&M
dress-H&M
bag-Cropp 

7 komentárov:

  1. Krásný outfit, moc ti to sluší :) Ta kabelka je parádní a prstýnky taky, ikdyž na zlatou nejsem, tyhle bych brala okamžitě. Jinak na takovéhle pověry věřím, to jo.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja takýmto veciam verím... Aj ja nosím červenú šnúrku, lebo nikdy nevieš, kto Ti čo zlé praje...
    Btw, máme rovnaké prstene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To se ti povedlo. Nádherné šatky i kabelka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekne satocky :)
    http://chillychickblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som o tych snurkach citala, ze aby ta niekto neuriekol malo by tam byt 7 uzlikov vratane toho, ktorym konce zviazes dokopy..

    OdpovedaťOdstrániť